Jagt med ugle - Krage og skadejagt

Gå til indhold

Hoved menu:

Jagt med ugle

Jagt med lokkere

Jagt med ugle er nok det ypperste og sjoveste form for krage og skadejagt, selv på dage hvor hverken kragerne eller skaderne ellers rigtig vil noget, er der ikke noget som kan sætte deres sind mere i kog end en rovfugl med en død krage eller skade for fødderne, jeg har haft mange sjove oplevelser med denne jagt sammen med FT2/3 og MID kaldet, jeg har endda kaldt med FT2/3, fået kragens opmærksomhed med efterfølgende angreb på uglen- skudt forbi på  kragen for efterfølgende kalde med MID kaldet og kragen derefter vender og kommer tilbage og angriber igen .... Og det kostede den livet alligevel er hadet til rovfuglene er så indædt i dem at de simpelthen kommer igen for at hjælpe en artsfælde selv efter skud.
Opsætningen skal helst være i naturlige omgivelser, stagen skal helst være så lang at det rager over de træer der er i omgivelserne eller at uglen kan hejses over træ toppene.Uglen kan også placeres frit bare det virker naturligt, Uglen skal beklædes med rigtige fjer - Fasanfjer, noget der ligner uglens til forveksling så den ser naturlig ud og en død krage/skade placeret i kløerne.
Her ses uglen placeret frit, men i nærheden af andet bevoksning med en død krage ved foden. Et par krager i nærheden i træerne, INGEN lokkere på jorden og ikke for tæt på uglen.


  


Her ses resultatet af en god morgen/formiddags jagt med uglen.


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu