Test af krage kald - Krage og skadejagt

Gå til indhold

Hoved menu:

Test af krage kald

Her vil jeg lægge videoer op med test af kald, som jeg har testet og giver dem en placering. Placeringen vil tage udgangspunkt i hvor godt kaldet er - såsom lyd og hvor nemt det er at bruge.
Jeg vil lægge vægt på om det er nemt at gå til for en ny kragejæger, eller om det er til mere øvede, for der er mange kald derude og flere af dem er ikke særlig gode. Men se med og vurder selv og find det kald der passer bedst til dig, for det er ikke sikkert at det kald som passer til mig også passer til dig.

Der kommer flere vurderinger af kald på siden, efterhånden som jeg får dem testet.


I min optik ligger CMS Nasty Crow klart på først pladsen, da det klart er den nemmeste at bruge. Den er lille og handy og har den helt rigtige tone.
Sam Neyt´s FT 2/3 kaldene er kendte og rigtig gode også i tonen, men der er et minus ved dem - de er svære at lære at bruge.
Men de kommer klart på en anden plads.
Jeg vil lige nævne et kald som jeg ikke er gode venner med, jeg har testet 2 kald - nemlig Roger Barrborn kaldene : Basic Crow & Pro Crow.

Jeg har som sagt ikke gode erfaringer med dette kald, jeg kan ikke ramme tonen overhovedet - det kan selvfølgelig være mig den er gal med, da jeg har hørt og set Roger bruge det og han kan få det til at lyde rigtig godt.

Jeg har med vilje ikke lagt en video op, da jeg ikke kan ramme tonen.


 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu